Jedna od učesnica rijaliti programa Zadruga, Ljuba Pantović je počela da privlači pažnju medija i publike u posljednjih nekoliko dana kako su njeni fanovi primjetili da stalno nosi masku na svom licu. Prva pomisao je većini bila da pokušava da izgradi neki svoj trend kojim bi voljela da privuče pažnju na sebe, ali kada se nedavno nalazila sa Minom Vrbaški i sa Sanjom Stanković, te kada su svi vidjeli da je i tom prilikom na licu nosila masku bilo je očigledno da se nešto dešava sa njom.

Njeni fanovi nisu puno oklijevali, pa su tako postavljali direktno Ljubi pitanja oko toga šta je razlog zbog kojeg ona stalno nosi te maske,a  onda je ona nekome od njih i odgovorila da je riječ zapravo o njenim zubima i nekom zahvatu koji je radila. Kako nije nosila protezu na vrijeme, sada joj se pružila prilika da to ispravi, pa je to ona objeručke prihvatila, ali ipak, neko vrijeme će morati da nosi tu masku.

Ipak, očigledno, kada zna kako će kasnije da izgleda mnogo bolje, Ljuba nema nikakvih problema sa zahtjevom koji su joj ljekari postavili. Novac zarađen od učešća u Zadruzi je odlučila da iskoristi za svoj izgled, a nije jedina od bivših zadrugarki, u to smo sigurni.

Mnoge od njih su odlučile i da taj novac potroše na ljetovanja i odmore, ali sigurni smo da će i Ljuba nakon ovog zahvata da svoju pažnju usmjere u tom pravcu i da si priušte odmor kakav su i zaslužile nakon svega.