Rijaliti zvijezda iz prve sezone Zadruge, Sloba Radanović ne prestaje da privlači pažnju medija gdje god da se pojavi. Naime, pjevač koji je postao popularan nakon skandala koji se dogodio u rijalitiju i nakon čega je propao njegov brak sa Kijom Kockar je sada našao novu ženu pored koje je pronašao ljubav i sreću, ali je ovaj put odlučio da njen identitet sakrije od medija, za njihovo dobro, kako bi ta sreća što duže trajala.

Ipak, kao i uvijek, otkako su novinari došli do informacije da postoji neka nova žena u životu Slobe Radanovića, nisu odustali od namjere da saznaju o kome je tu riječ, te kako to ona izgleda. Ovih dana je pjevač bio na jednoj proslavi, pa su tako svi primjetili brinetu koja se sve vrijeme nije odvajala od njegovog stola, te su se zapitali da li je upravo ona nova izabranica velikog zavodnika Slobe Radanovića.

Kako god, on još ne želi da komentariše tu temu, te se trudi svim silama da svoj privatni život što duže zadrži za sebe. Ipak, činjenica je da je to luksuz koji sebi većina velikih zvijezda ne može priuštiti, a neće proći dugo vremena prije nego će i sam Sloba Radanović da postane svjestan te činjenice.

Podsjećamo, Kija Kockar i Sloba su u Zadrugu ušli kao bračni par, da bi zatim Sloba prevario Kiju sa Lunom Đogani u rijalitiju pred kamerama, a čim se završio rijaliti, Kija je bila ta koja je podnijela zahtjev za razvodom braka, a i pobijedila je te sezone.

Preporučeno
Loading..