Pobjednica druge sezone rijaliti programa Zadruga, Luna Đogani je već dok je rijaliti i dalje trajao govorio o tome kako je cijelog života željela da se okuša kao pjevačica, a nakon što je zaradila honorar za učešće u Zadruzi i nakon što je odnijela novčanu nagradu koja je bila osigurana za pobjednika u ovoj sezoni, izgleda da je Luna konačno uspjela da ostvari svoje snove, te je već počela vrijedno da radi na svojoj prvoj pjesmi u studiju.

Luna i jedan od njenih bivših cimera, Savo Perović su ovih dana bili gosti u emisiji „Zadruga – Narod pita“ kod Dušice Jakovljević, te su sve vrijeme odgovarali na brojna pitanja koja su im gledatelji postavljali, ali su i komentarisali sve što se u tih par mjeseci koje su proveli na imanju u Šimanovcima izdešavalo u njihovim životima. Jedan od gledatelja koji su pozvali u emisiju imao je želju da Luna i Savo nešto uživo i otpjevaju, a oni su odlučili da mu tu želju ispune.

Naime, njih dvoje su se prvo malo raspravljali oko toga koju pjesmu će da izaberu za svoj zajednički performans, a potom su odlučili da to bude „Vreme za ljubav ističe“. U nastavku vam donosimo video prilog pa da sami možete da zaključite kako vam se njihova izvedba dopada.

Mnogi sumnjaju u to da će Luna uspjeti kao pjevačica jer im se dosad učinilo kao da ova djevojka uopšte nije talentovana za pjevanje. Ipak, veliku ulogu tu igra i rad i trud koji neko ulaže, a to joj u svakom slučaju ne manjka zasad.

Preporučeno
Loading..