Ako bi trebalo da posadite savršeno drvo u vrtu svojih snova, kako bi ono izgledalo? Vaš izbor je usko povezan s vaom ličnošću. Da biste saznali više, samo pogledajte sliku i odaberite drvo koje je prvo privuklo vašu pažnju.

1. Ako ste odlučili da posadite cedar, veličina i širina njegovih grana koje se ističu simbolizuju vašu veličanstvenost i vašu duhovnost. Vi u svom srcu imate veliku želju za davanjem, ali ne nalazite hrabrosti da se pokrenete jer ste prilično stidljivi. 2. Biste li posadili čempres u svom vrtu. To je vitko drvo koje simbolizuje besmrtnost. Iako imate snažnu ličnost, ponekad tražite sigurnost gotovo poput grana čempresa, a u potrazi za nekim ko nadahnjuje sigurnost kroz zagrljaj. 3. Ako želite da posadite smokvu s veliki lišćem. To je drvo mudrosti, a njegova slatkoća simbolizuje znanje koje zaslađuje život i bez sumnje tražite bogastvo, ne toliko u materijalnom, ego pre svega u iskustvima.

4. Ako ste odlučili da posadite šipak, to je simbol, ljubavi, obilja i zdraljva. Sva slasna zrnca koja su zbijena unutrar njegove kroe mogu vas asociritai na lepotu zajedništva Ako je ovo drvo koje ste odabrali za svoj vrt, to može značiti da ne volite biti sami, volite društvo i buku, zabavu i veselje. Prjateljstvo je nešto što je jako dragoceno.

5. U drvetu badema se nalazi tajna ponovnog rođenja i obnove prirode jer je to prvo drvo koje sveta u proleće. Ako ste odabrali upravo ovo drvo, njegovo značenje se uglavnom odnosi na njegov plod. To je tajna koja se otkriva razbijanjem ljuske, a vaša ličnost ima više nivoa i često možete pokazivati različita lica, ali duboko u vama je skrivena poput školjke, tajn vašeg istinskog identiteta, koju otrivate samo nekolicini. Ostatak pročitajte ovde.

Preporučeno