Poznata folk pjevačica Tina Ivanović više od 15 godina je u vezi sa svojim partnerom Zvezdanom Anđićem.

Iako se prije četiri godine spekulisalo da Tina sumnja da je on vara, oni su protekli godina pokazali da je u njihovom odnosu sve u najboljem mogućem redu. Iako se često ne pojavljuju zajedno u javnosti, ovaj par na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima su zajedno.

Tina je ovog puta sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila sliku sa Zvezdanom na kojoj izgledaju jako zaljubljeno i sretno.

Moramo podsjetiti da je pjevačica svojevremeno isticala da joj je on mnogo pomogao oko sina Danijela kojeg nije mogla nikako da viđa.

– Zvezdan mi je toliko puno pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do mog Danijela. Preko nekih ljudi uspio je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa svojom mamom. Rekao je da mu je to jedna velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za par dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila sretna što poslije toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dijete i neko vrijeme provedem sa njim, i ako je moguće što više. Od tada je sve kako treba, redovno se svi viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, zbog toga što mi je sin dobar i vrijedan dečko – ispričala je Ivanovićeva ranije.

Preporučeno