Ogromna tragedija pogodila je fudblaski klub Sloga Plandište, u saobraćajnoj nesreći je život izgubio njihov mladi fudbaler Filip Radulović.

On je, nažalost, za vikend odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu kluba, kao starter protiv Budućnosti iz Alibunara.

Teško krivično djelo
– Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg dragog Fiću, izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je vječna slava Fićo, ovako je saopćeno iz FK Sloga Plandište.

Kako prenosi evrsac.rs, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu će podnijeti krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, i tako ugrozio veliki broj života.

Sumnja se da je on na putu iz pravca Vršac ka Plandištu, prešao autom marke BMV na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo marke mercedes, koje se kretalo iz suprotnog pravca, ali u svojoj traci.

Nedavno je proslavio svoj 19. rođendan
Ovom prilikom poginuo je mladi devetnaestogodišnji fudbaler kao vozač mercedesa, dok je dvadesetogodišnjak iz suprotnog automobila zadobio samo lake tjelesne povrede.

Filip je 23. januara proslavio svoj 19. rođendan.

Ovo je samo još jedan primjer koliko treba čuvate sami sebe, s obzirom da volan više ne predstavlja nikakvu sigurnost, bez obzira na sve zaštite koje su napravljene. Vodite računa o sebi i o drugima, a ako već sjedate za volan, vozite po propisima, nisu ti propisi i znakovi samo onako postavljeni. Nemojte se praviti pametni, jer možete nečiji život ugroziti čak i ugasiti a tako isto i svoj.

Preporučeno