U današnjem članku ćemo vam pisati malo o domaćem rijliti programu, koji je zasigurno jedan od najgledanijih TV formata u regiji. To je definitivno Zadruga. U njoj najveći šou pravi Miljana Kulić koja je itekako aktivna, a ne prođe niti jedan dan a da ne napravi neki problem ili šou za svoje fanove. Tako je Miljana Kulić dok je trajala emisija, i dok su svi gledaoci mili pored svojih malih ekrana, pala na beton i to kroz prozor, ali na svu sreću je izbjegla teške povrede po svoj život.

Naime, pušila je cigaretu na unutrašnjoj strani prozora. Bila je mnogo uznemirena, pa je nekako uspjela da padne sa prozora prema napolju, a sve je to izgledalo jako zastrašujuće. Ivana Sopić se počela smijati zbog situacije koja se desila, a neki od ukućana su brzo dotrčali do Miljane jer su se jako prepali, a koja je završila na betonu ispred kuće. Pokušali su joj pomoći da ustane i provjerili su da li je ozbiljno povrijeđena, međutim sa Miljanom je sve bilo u redu. “Gdje je ona završila, šta se događalo, što je bila na prozoru, ubila bi se.

Pa tačno nije normalna” bili su samo neki od komentara na njen račun. Iako ima čitavu malu armiju svojih fanova, Miljana se često zna naći kao predmet ismijavanja, zbog svojih ispada i skanala kojima svakodnevno obraduje gledaoce. Miljana Kulić je poznata i kao dvorska luda po rijaliti showovima, i uvijek izagrava neku dežurnu ludu.

Preporučeno