FOLK POKER GOGE SEKULIĆA JE 11. RUJNA I NAŠA VOŽNJA DOMANOVIĆA JE PODRŽANA, I DANI VASILIJ ANDREJ.

Nekoliko dana nakon poroda, Uroš i Goga odveli su svog naslednika u privatnu kliniku u Ciriju, gde su se rodili narodni narodi.

A dvadeset dana nakon što je postala majka, Goga ju je sada slikao u ogrtaču, na glavi joj je bila nova godina, a njeni navijači imali su čestitke. Ispod pogledajte ovu fotografiju kako izgleda.

Tom prilikom svi su mislili da je to sjajno, s obzirom da je ona nedavno rođena.

“Ovo je definitivno najljepša godina za mene, i dala mi je najveći dar u životu. Draga moja, želim da u 2019. godini ispunite sve želje da ste vi i vaši voljeni živi, ​​zdravi i sretni!” Volimo Vas Vasilij, Uroš i ja ”

Goga Sekulić je jako lijepa, uvijek je bila jedna od najljepših i najljepših pjevača, nekoliko puta joj je pokazala da je uvijek na liniji.

Gordana Goga Sekulić je crnogorska turbo-folk pevačica rođena 27. februara 1977. godine u Pljevljima. Upisala je srednju školu, ali je ostala u srednjoj školi gdje je diplomirala. U emisiji je od 2000. godine i do sada je snimio osam albuma ”

“2007. godine učestvovala je u programu” Veliki brat VIP “, gdje se počela družiti s modelom Ognjena Ivanovića, brata Ivana Ivanovića. Mediji su ga povezali sa košarkašem iz Minesote, Nikolom Pekovićem, a navijači Partizana su izmislili pjesmu o njima. Trenutno je u kontaktu sa švajcarskim čovekom čije ime ne želi da otkrije.

Preporučeno
Loading..