Činjenica je da su svi muškarci slabi na lijepe žene, te koliko god se oni trudili da u njihovom prisustvu ostanu što prisebniji, ponekad se jednostavno izgube, te se ponašaju kao klinci pored njih, bez obzira na to koliko im je godina. Slična situacija se dogodila treneru Vojvodine, Nenadu Lalatoviću koji je odlučio da napusti Radnički, te je sjeo na klupu Vojvodine.

Nedavno se njemu na konferenciji za medije dogodila jedna iznenađujuće ugodna situacija, a odgovorna za to bila je portparolka Vojvodine, Beba Kružević, koja se očigledno jako dopala treneru Vojvodine. Kako je on reagovao na nju, najbolje se vidi na tom snimku konferencije za medije koji možete pogledati u nastavku našeg današnjeg članka. Evo o čemu se tu radi, te zašto svu svi poslije toga pisali o njoj.

Nakon konferencije za medije, pojavili su se i brojni komentari gdje su svi komentarisali kako je Beba jako atraktivna mlada djevojka, te da se očigledno Nenad nije pokajao zbog svoje odluke da pređe na klupu Vojvodine, ili se barem drugi muškarci na njegovom mjestu ne bi pokajali.

Kada pogledate fotografije ove atraktivne djevojke na njenim društvenim mrežama, ne sumnjamo da ćete se i vi složiti da bi svako uradio isto da je imao priliku da se nađe na njegovom mjestu. Kako god, opet bismo rado čuli i vaše mišljenje, te da li je Beba i vas fascinirala ili i niste nešto pretjerano oduševljeni njenom pojavom. Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i podijelite šta vi mislite o njoj!

Preporučeno
Loading..