Kako smo krenuli u novu 2021. godinu, glavna vijest u svijetu estrade je nova ljubav koja se desila Ceci Ražnatović.

Naime, ona je bila u emtivnoj vezi sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Čovjek koji nije u svijetu estrade i koji je privatnik, odnosno ugostitelj i koji ima restoran u centru Beograda. Svi mediji su pisali o njihovoj vezi, a sada cijela ta pomama polako i popušta.

Paparaci su ih stalno lovili, a koliko je sve otišlo ozbiljno, pokazuje i podatak da je Ceca upoznala Bogdana i sa svojom djecom, a sada je i on nju upoznao sa svojim ocem, pa su zajedno bili i na porodičnoj slavi kod njega u KRagujevcu. Otac je pun utisaka, a još uvijek nije upoznala lično njegovu majku koja zbog poslovnih obaveza stanuje u Londonu. JEdnom su se u restoranu upoznali, ali samo uz pomoć video poziva.

Tako je Bogdan Srejović iznenada dobio ogroman broj folovera na društvenoj mreži Instagram, a sada je sve iznenadio sa svojom novom objavom, koju je objavio rano jutros.

NEbeska litija, to je pjesma koju izvodi mlada pjevačica Jovana Ščekić. Inače, tekst i aranžman za ovu pjesmu koja je urađena u čast preminulog poglavara srpske crkve, je uradio dobar njegov prijatelj. Malo je poznato da je Bogdan veliki vjernik i da veoma poštuje srpsku crkvu.

Osim toga, on je objavio i jednu objavu za koju su svi odmah pomislili da se radi o problemima u emotivnoj vezi sa Ceom, ali je to u stvari bila njegova posveta dragom bogu.

Ispod možete pogledati o čemu je riječ:

Preporučeno