Za vas smo danas pripremili još jednu nevjerovatnu priču, koja će vas definitivno ostaviti bez daha. Ovaj slučaj će vam pokazati koliko zapravo žene mogu da budu lukave i da guraju po svome, a sve zbog ciljeva koji jasni samo njima. Čitav ovaj slučaj se dogodio u Americi, gdje je jedna maloljetna tinejdžerka iz Mičigena, uradila nešto nevjerovatno. Naime, ona je došla na ideju da lažira svoju trudnoću. Nevjerovatno, ali sve oko sebe je uspjela da ubijedi da je trudna i da baš sada nosi trojke.

Sve je moguće lažirala, od svojih nalaza, pa sve do ultrazvuka kojeg je fotošopirala, tako da je ona već nekoliko mjeseci trudna. Međutim, naknadnom istragom se utvrdilo da se ona registrovala na posebnu stranicu koja nosi naziv fakebaby i da je sve svoje trikove pokupila upravo odatle. Naravno, njoj se sve osladilo, obzirom da je tokom svoje lažne trudnoće primala mnogo poklona, kako za svoje bebe, tako i za nju samu. Bilo je raznih poklona, od novca, do odjeće za bebe. Logično, ime oca nije znala, pa je govorila da nije u potponosti sigruna ko bi mogao da bude potencijalni otac njene djece.

Međutim provalili su je sasvim slučajno. Naime, razotkrila ju je jedna gospođa koja je i sama već imala djecu, jer je preponala fotošopirane fotografije sa pomenute web stranice. Čitava se situacija dodatno zakomplikovla kada je ona ušla u deseti mjesec svoje trudnoće, a bebe jednostavno nisu izlazile. Pretpostavlja se kako je čitavo vrijeme nosila neki jastuk ili nešto drugo, kako bi izgledalo kao da ima stomak. Sada će odgovarati pred zakonom, pa će kao kaznu dobiti, da čitavo ljeto provede nadoknađujući sve ono što je propustila u školi za tih 10 mjeseci.

Preporučeno