Nadja Regin je bila srpska glumica koja se proslavila kao jedna od Bondovbih djevojaka.

Naime ova poznata glumica preminula je u osamdeseti i osmoj godini života. Naime, ova vijest je publikovana na oficijelnom Tviteru Džejms Bonda.
Zanimljivo je da je ona jednom prilikom otkrila da u početku nije htjela prihvatiti uloge u filmovima o praktično najpoznatijem špijunu na svijetu.

Nadja Regin je inače rođena hiljadu devetsto trideset i prve godine. Diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Beogradu a pored toga je diplomirala i filozofiju. Glumiti je počela još za vrijeme studiranja a glumila je u njemačkim, britanskim, austrijsim i novozelandskim ostvarenjima. Glumila je u dva filma o Džejmsu Bondu.

Inače, mnogobrojni jugoslovenski glumci su napustili ovozemaljski život. Nedavno je preminula i Milena Dravić a evidentno je da dolazi jedna smjena generacija gdje glumci jedne generacije polako umiru. Inače, tuga je to i niko ne može da vjeruje da se to događa. Tako primjerice se vidi protok života i kako je u principu sve prolazno.

Serija Jamesa Bonda usredotočena je na izmišljenog agenta britanske tajne službe koji je 1953. stvorio pisac Ian Fleming, koji ga je prikazao u dvanaest romana i dvije zbirke kratkih priča. Od Flemingove smrti 1964., osam drugih autora napisalo je autoritativne Bondove romane ili novezije: Kingsley Amis, Christopher Wood, John Gardner, Raymond Benson, Sebastian Faulks, Jeffery Deaver, William Boyd i Anthony Horowitz. Najnoviji roman Anthony Horowitz, zauvijek i jedan dan, objavljen u svibnju 2018. Osim toga, Charlie Higson napisao je seriju o mladom Jamesu Bondu, a Kate Westbrook napisala je tri romana na temelju dnevnika koji se ponavljaju u nizu, Moneypenny.

Preporučeno
Loading..