Kada je riječ o ženskoj ljepoti, činjenica je da se o tome itekako puno piše na društvenim mrežama, te da se stalno pojavljuju neke nove dame koje svojim izgledom naprosto ostavljaju sve bez daha, a jedna od njih je i Šarlot Mekini, djevojka sa Floride, koja je ustvari škotskog porijekla, a koja je uspjela da postane popularna i da dobije svojih pet minuta slave zahvaljujući reklami za „Super Boul“ koji je Šarlot snimala.

Kako god, u toj reklami su u centru pažnje bile njene grudi, te je upravo zbog toga i uspjela na početku da se izdvoji u odnosu na gomilu modela u njenoj blizini. Ipak, dobila je mnogo više pažnje u kojoj i nije baš uživala nakon što je izjavila da su njene grudi posve prirodne, te da nije pravila nikakvu korekciju niti da ih je na neki način povećavala. Zbog toga je postala čest predmet raznih diskusija na internetu, što se njoj i nije sviđalo.

Iako ponekad njene grudi izgledaju kao „školski primjer“ kako izgledaju silikoni, činjenica je da ponekad imaju i posve prirodan izgled, pa su tako mnogi u dilemi kada je Šarlot u pitanju. Kako god, u posljednje vrijeme ih je počela skrivati, kako joj se ne sviđa šta sve sebi ljudi daju za pravo kada je u pitanju njeno tijelo.

Šarlot mnogi smatraju jednom od najljepših plavuša na cijelom svijetu, a prije nje se činilo nemogućim da neko zasjeni njenu atraktivnu rivalku Kejt Apton, a to je upravo ono što je i Šarlot uradila na opće iznenađenje. Šta vi mislite o njoj?

Preporučeno
Loading..