Jedan od poznatijih glumaca i voditelja u našem regionu je u svakom slučaju Milan Kalinić koji je uvijek imao simpatije publike, pa je samim tim uspio da napravi izuzetno blistavu karijeru i iza sebe ima borjna postignuća kojima se itekako može hvaliti. Kako god, iako je i on oduvijek bio svjestan da cijena koju svaka javna ličnost mora da plati jeste da se odrekne prava na privatnost, uvijek se trudio da svoju porodicu zaštiti najbolje što je mogao.

Tako je jako rijetko pričao o svojoj supruzi Sandri, a ono što svi znaju kada je ona u pitanju, jeste da je riječ o izuzetno atraktivnoj ženi. Naime, nedavno je u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ otkrio da kada su on i Sandra bili u vezi, da nije mogao još da uvidi kakvog je čovjeka pronašao pored sebe. Ipak, sada nakon trinaest godina braka može samo da se zahvali višoj sili koja je baš nju dovela u njegov život.

U njoj je pronašao i pravog prijatelja i odličnu majku za svoju djecu. Prijatno se iznenadio time kakav je odnos ostvarila sa njegovom porodicom, te danas tvrdi da njegova majka više voli Sandru nego njega, ali i on ima dobar odnos sa njenim članovima porodice.

Tvrdi da je sve to utjecalo da njihov brak bude skladan i uspješan, te isto tako je bitno to što su se uvijek trudili da zbog posla ne zanemare svoju ljubav i svoj odnos, te uvijek nađu vremena jedno za drugo i za zajednička putovanja i izlaske.

Preporučeno
Loading..