Otkako smo svi postali opsjednuti društvenim mrežama i virtuelnim svijetom, navikli smo da se naši ideali ljepote stalno mijenjaju. Zahvaljujući internetu, danas svaka dama koja dobro izgleda ima priliku da sama sebe eksponira i da pokuša da impresionira ljude preko interneta, te da na taj način postanu popularne. Ono što je karakteristično kada su takve popularnosti u pitanju jeste što one uglavnom traju jako kratko, kako trebate biti spremni na to da će se ubrzo pojaviti i neka dama koja će i vas da zasjeni.

Ipak, kada je Anastasija Kvitko osvajala fanove na društvenim mrežama tako što je postavljala itekako provokativne fotografije, nije se pretjerano zamarala s tim koliko će dugo njenih pet minuta slave da potraju, nego je njen jedini cilj bio da što više ljudi sazna njeno ime i da ih sve zajedno obori s nogu. Naime, za ovu Ruskinju kažu da je ruska Kim Kardašijan, a gdje god da se pojavi u Los Anđelesu, mami uzdahe.

Dok muškarci sebi ne mogu da dođu od njenih oblina, žene joj sa svakim pravom zavide na svemu čime može da se pohvali. Njene kombinacije koje možete vidjeti i na slikama koje postavlja na društvenim mrežama jako često prelaze svaku granicu pristojnosti, ali ni to nije nešto oko čega se Anastasija brine.

Kako god, rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj lijepoj Ruskinji, te da li je Anastasija i vas uspjela da ostavi bez daha i obori s nogu ili i niste pretjerano impresionirani njenim izgledom?

Preporučeno
Loading..