Prije pet mjeseci, poznata srbijanska voditeljica Dea Đurđević doživjela je saobraćajnu nesreću koja joj je, bez imalo pretjerivanja, promijenila život. Naime, nakon nekoliko operacija i dugog perioda oporavka, voditeljica je opet stala na svoje noge, a već se vratila i na svoje radno mjesto. Nije krila da su joj u najtežim trenucima podršku pružali njen izabranik i njena majka, kojima duguje puno toga, te smatra da nikad ne bi uspjela da preživi bez njih dvoje.

Tako je nedavno Dea Đurđević objavila dvije fotografije na svojim nalozima na društvenim mrežama, koje često zna da ažurira, a jedna je bila upravo sa njenom majkom, a druga sa njenim partnerom Mladenom Mijatovićem. Nakon svega što su preživjeli u posljednjih nekoliko mjeseci, ne sumnjamo da je voditeljica jednostavno presretna što konačno može da uživa u miru sa njima, bez ikakvog straha ili stresa od toga šta budućnost donosi.

Nakon saobraćajne nesreće, i njene kolege, kao i fanovi su joj iskazivali riječi podrške koje su joj neopisivo mnogo značile, ali bez obzira na sve to, jednostavno joj je u tom trenutku trebao neko ko će je uvjeravati da je ona dovoljno jaka da sve to preživi, a na svu sreću, imala je takve osobe oko sebe.

Njen oporavak odlično napreduje, pa i povodom toga može da bude zahvalna na svemu što su liječnici uradili za nju. Ona je odličan primjer jedne hrabre i neustrašive žene koja se suočila sa onim najgorim, ali ipak nije odustala i nastavila se boriti za sebe i za svoje najmilije.

Preporučeno
Loading..