Ovih dana su sve oči ljubitelja tenisa bile uprte u Novaka Đokovića i u Rogera Federera, kako se igrao meč koji su svi jedva čekali. Nakon očekivano odlične igre, Novak je bio taj koji je slavio pobjedu, iako se svi slažu da je i Roger zaslužio taj trijumf, ali je ipak Novak za nijansu bio bolji ili je barem imao više sreće. Kako god, uoči velikog okršaja dva rivala, mediji su upoređivali dvije zvijezde, pa su te tako dotakli i njihovog imovinskog stanja.

Nije mogao da prođe nezapaženo Novakov stan u Majamiju, koji je inače kupio u martu 2017. godine, a koji i dalje privlači veliku pažnju. Naime, riječ je o luksuznom kompleksu koji je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano, a ovaj stan je tenisera inače koštao oko osam miliona dolara i to s razlogom: ima tri spavaće sobe, a cijeli stan nudi fantastičan pogled na Atlantski okean.

Nalazi se u stambenom kompleksu pod nazivom „Eighty Seven Park“, a Novak, Jelena i njihova djeca imaju svoju potpunu privatnost u ovom stanu, pa je to jedan od glavnih razloga zbog čega su izabrali baš ovu lokaciju i ovaj stan.

Osim toga, poprilično je impresivna činjenica da i ova sama građevina ima dva bazena, spa i fitnes centar, zatim da imaju i vinski bar, privatnu biblioteku, te podrum gdje stanovnici ove zgrade mogu po želji da održavaju večere ili organizuju neke zabave. Zvuči primamljivo, zar ne? Rado bismo čuli da li ste vi impresionirani ili baš i ne, pa nam pišite u komentarima vaše mišljenje.

Preporučeno
Loading..