Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ je u svakom slučaju jedno od najpopularnijih u našem regionu, a svi se slažu oko toga da je upravo ovo natjecanje promijenilo današanju muzičku scenu kod nas, te da je izrodilo cijelu generaciju mlađih pjevača koji su danas dio samog estradnog vrha. Iako je u svakoj sezoni samo jedan pobjednik, kojeg bira publika, mnogi od njih su uspjeli da naprave blistave karijere zahvaljujući učešću u ovom takmičenju.

Na velikoj sceni su se kroz godine koje su iza nas izredali brojni pjevači i pjevačice, te dok se nečija imena zaborave čim se takmičenje završi, drugi su itekako znali kako da iskoriste tih pet minuta slave za svoju karijeru, te da od toga naprave odskočnu dasku koja im je otvorila brojna vrata i pružila različite prilike koje inače vjerovatno nikad ne bi ni dobili. Ipak, bilo je i drugih situacija, gdje su takmičari umjesto slave pronašli nešto drugo.

To se dogodilo Aleksandru Marinkoviću, koji je publici poznatiji po nadimku Gute, te Eleni Milenkovskoj, a između njih dvoje se ove sezone rodila i ljubav. Naime, oni su bili zajedno u timu kojem je mentorica bila Ana Bekuta, pa su jako puno vremena provodili zajedno i shvatili su da savršeno odgovaraju jedno drugome.

Sada imaju sve vrijeme ovog svijeta da uživaju u svojoj ljubavi, a mnogi su se iznenadili njihovom odnosu kako to niko nije mogao ni da pretpostavi da bi se moglo dogoditi. Iako je Elena inače iz Skoplja, sada puno više vremena provodi u Beogradu, što je dobro i za njenu karijeru.

Preporučeno
Loading..