Kao i svake godine kao i dosad, Venecija film festival je ponovo privukao veliku pažnju javnosti. U nedjelju je održana ceremonija zatvaranja 76. po redu festivala koji je i ove godine opravdao sva očekivanja koja inače ima kao najprestižnija europska manifestacija ovog tipa. Opet je ukazana pažnja na nove trendove na showbizz sceni, a koja je sve naklonjenija promovisanju mladih modela, blogera i influensera.

Na zatvaranju Venecija film festivala, veliku pažnju ove godine su privukle influenserke, a jedna od njih za koju se svi slažu da je na odličan način iskoristila svojih pet minuta slave jeste lijepa Violeta Mangarinan, Instagram influnserka koja je izabrala odličnu kombinaciju za predstaviti se na crvenom tepihu.

Naime, ono oko čega su se svi složili kada su vidjeli Violetu, jeste da je izabrala odvažnu kombinaciju, a to se u svijetu mode itekako cijeni. Pojavila se u blistavoj bijeloj haljini koja je imala visoki izrez, ali je isto tako imala i duboki dekolte koji je na najbolji mogući način istakao sve Violetine adute. Mamila je poglede i uzdahe sve vrijeme, a ne sumnjamo da su i žene i muškarci jednako bili ludi za ovim Violetinim izdanjem.

Zanosna Španjolka je svoju kombinaciju uspjela da upotpuni posve jednostavnim sandalama, pa su se tako svi složili da je u svakom slučaju riječ o djevojci koja prije svega ima stila. Niko nije ostao ravnodušan ni na njenu ljepotu. Pišite nam u komentarima koje je vaše mišljenje lijepe Violete.

Preporučeno
Loading..