U današnjem svijetu nešto najvrijednije što možete posjedovati jesu informacije, ali ipak, ponekad je teško razgraničiti one bitne podatke od onih od kojih i nemamo baš neke koristi u svom životu. Ipak, ni oni nisu uvijek tako nebitni, te se zahvaljujući raznim naizgled nebitnim statističkim podacima danas mogu izvući brojni šabloni i obrasci. U našem današnjem članku vam donosimo jedan takav.

Naime, jedna američka marketinša kompanija, koja se inače zove AdView je odlučila da sprovede analizu i da dokaže u kojim su to horoskopskim znakovima najčešće rođene osobe koje tokom života postanu milijarderi. Analizu su sproveli uzimaju u obzir Forbesovu listu najbogatijih ljudi, a njihovo istraživanje im je dalo rezultate kakve je većina mogla i da prepostavi. Kako god, ono što sve zanima je sigurno koji je to zodijak zauzeo prvo mjesto.

Riječ je o znaku Lava, a na Forbesovoj listi se nalazi 28 njih koji su rođeni upravo u ovom znaku. 34 milijardera su rođena u znaku Bika, a odmah iza njih, sa 23 milijardera nalaze se Vage. Tako je naprimjer suosnivač Googlea Sergey Brin rođen u znaku Lava, osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg je rođen u znaku Bika, a jedna od najvećih modnih legendi, Ralph Lauren je rođen u znaku Vage.

Naravno, ako želite da u životu postanete neko i nešto, morate biti spremni da za to i radite, ali svi će vam reći da veliku ulogu u svemu tome igra i to koliko sreće imate u životu, a na to ponekad i zvijezde znaju da utječu. Slažete li se sa nama?