Pored gliumačkih angažmana, Nenad Jezdić je okupiran tokom cijele godine i poljoprivrednim poslovima u selu Zabrdica, gdje već godinama živi, na imanju koje je izolovano od gradske vrve.

– Dosta se radi, radi se i u pozorištu, a isto tako smo radili i dvije serije ovog ljeta. Koronu sam lakše podnio iz pozicije čovjeka na svom imanju, na svom placu, u svojim voćkama, u svojoj poljoprivredi – kazao je nedavno glumac, pa otkrio zašto nema profile na društvenim mrežama.

– Sajber svijet podrazumijeva lažni identitet, podrazumijeva lažni profil, tendenciozno kazivanje, bez odnosa da se govori o čovjeku, nego o nekom objektu. Ne vjerujem u sajber svijet, nemam mreže i profile, to je za mene neki tamo lažni svijet – kazao je tom prilikom.

On je već godinama u sretnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom ima četvero djece, a ljepša polovina ovog popularnog glumca se nikada nije pojavljivala u javnosti. Nenad izbjegava da o supruzi govori za medije, ali je u par navrata istakao da mu je porodica najveća snaga.

– Onda kada sam rekao “da”, da li u crkvi, pred svjedocima, u opštini, sjećam se svoje prve pomisli: “Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada u životu ne bude ukaljano”. Biti vitez, biti čojstven, svaku ženu pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim cijeli svoj život – objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cijenu ne želi da se eksponira, i da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prijestonici.

Preporučeno