Svi smo mi ponekad slabi na malu djecu i na bebe. Najveća radost u jednoj porodici je kada se njihova porodica proširi za još jednog člana. Pa ga onda nakon toga svimaze, paze, i hodaju oko nje na prstima. Svaki čas je obilaze da vide da li joj treba nešto. jer bebe mogu samo plačem da signalizirjau da nešto nije u redu i da im je nešto potrebno. Svima je poznato da se rađamo bez zuba, koji počinju da rastu tek nakon četvrtog mjeseca života. Međutim, u svakom žitu ima kukolja, pa tako i ovdje. Naime rođena je beba kojoj su prvi zubići već nikli. Ova beba se rodila u Prizrenu.

U bolnici su odmah rimjetili nešto neobično, jer se razlikovala od ostalih beba. Ona je na pregledu koji je izvršen odmag nakon porođaja, imala jedan mali zubić na donjoj vilici, što je pristuno medicinsko osoblje ostavilo u nevjerici. Djevojčica sa jednim zubom je rođena prošle godine, razvija se u potpunosti zdravo i normalno. Ostatak zuba joj je počeo nicat kada je bilo i pravo vrijeem. Ona je u prizrenskoj bolnici ostala kao prva beba i za sada jedina koju je odmah po rođenju morao da pregleda i zubar.

On je tada u to vrjieme predložio da se curici izvade zubi, kako se ne bi povrijedila i kako ne bi nastale neke komplikacije. Kada su roditelji da se zubić njihove kćerke treba izvadit, napravili su nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti pomenuti zub. Prije ovog slučaja u medijima se pisalo i o indijskoj bebi koja je rođena sa nevjerovatnih 7 zubića prilikom rođenja. Također i ovoj bebi su izvadili sve zube, kako se ne bi desile neke daljnje komplikacije.

Preporučeno