“Veliki brat” koji je ujedno i prvi rijalti šou u Srbiji je emitovan prije čak četrnaest godina. Dosta učesnika se i dalje nalazi u javnosti u našoj zemlji, a neki od njih su nestali sa scene.

Neki od njih su promjenili i svoj fizički izgled, ali jedan od učesnica je privukla dosta pažnje. Za nju govore kao da je popila “eliksir mladosti” iz poznatih filmova, jer je ona nakon trinaset godina koje su prošle, potpuno ista kakva je bila u rijalitiju.

Riječ je o Jeleni Provči iz Novog Sada.

Ona je u rijalitiju učestvovala 2006. godine zajedno sa Mikijem Đuričićem, Enom Popov i sa Markom Miljkovićem.

Neki od ljudi koji su pratili ovaj rijaliti nisu ovjleli Jelenu, jer su smatrali da je ona lažna prijateljica Ene Popov, pa je zbog toga dobijala i razne nadimke kao na primjer “rijaliti zlobnica”.

Kada se rijaliti završio, njih dvije su i dalje nastavile sa druženjem ali je to sve trajalo jako kratko.

Kako je navela prije nekoliko godina, razišli su im se putevi, jer se ne druže sa istim ljudima, i rekla je da joj je rijaliti više odmogao nego što joj je pomogao.

Za jedan magazin se slikala naga, što joj kasnije nije uopšte bilo prijatno.

-Na to me niko nije natjerao, ali sada, kada neki poslodavac te fotografije vidi, odmah ima drugačiju sliku o meni. Menadžerka koja se uslikala u svom donjem vešu. Zbog toga više nisam htjela da uđem ni u jedan rijaliti, niti bih više i željela to, rekla je ona za “Puls”. Ona je danas majka jednog dječaka.

Preporučeno