Iako se druga sezona Zadruge tek nedavno završila, već se uveliko govori o novoj sezoni koja bi trebala da počne sa emitovanjem već u septembru ove godine. Kako prenose beogradski mediji, dvije glavne zvijezde u novom rijalitiju bi mogle da budu Dara Bubamara i Katarina Živković, ako bi im čelnici ružičaste televizije ispunili sve njihove zahtjeve koje žele da postave, a bez kojih navodno ne planiraju ući u rijaliti.

Tako je navodno Dara Bubamara zahtjevala da ukoliko bi ona postala dio nove, treće po redu sezone rijalitija Zadruga, da ima zaseban apartman, kako ne želi da dijeli spavaću sobu sa ostalim učesnicima, kako je i sama svjesna da bi bila najveća zvijezda u trećoj sezoni. Zahtjevala je i od produkcije da može da spava koliko ona želi, kako ima drugačiji bioritam od većine. Navikla je da se kasno budi i da zaspi rado u zoru, pa bi tako kamera mogla da je snima tek poslije podne.

Jako joj je bitno da produkcija za nju obezbijedi i teretanu kako bi mogla da ostane u svojoj top formi, a navodno bi u Zadruzi mogla da ostane samo mjesec dana, kako joj se ne isplati previše ostajati zbog nastupa. Iz Zadruge bi izašla bogatija za 75 hiljada eura.

Ono što je navodno Katarina Živković tražila jeste da joj redovno može da dolazi njen frizer, te da stalno na raspolaganju ima usluge pedikira, kozmetičara i manikira, a vjeruje da bi nakon pobjede u Farmi, i u Zadruzi mogla da osvoji duplu krunu ako bi se prijavila.

Preporučeno
Loading..