Plastični hirurg po imenu Phillip i njegova izabranica Anna Craft vjenčali su se sada davne 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da sa njenim tijelom radi šta god želi.

Ovaj plastični hirurg iz Miamija smatra da je njegova žena, koja je nekadašnji model, jedna od najljepših žena na svijetu. Ipak, čak i ljepotice koje su svjetske klase su sklone plastičnoj hirurgiji i zatezanju tijela, posebno poslije višestrukih trudnoća. Isto tako, ni Anna nije iznimka.

“Na samom početku našeg braka, zapravo nisam imala želju da Phillip radi na meni, ali sam isto tako bila u dvadesetima i htjela sam probati Botox”, rekla je za Anna HuffPost.

On joj je tada savjetovao da se podvrgne estetskim operacijama, ali na to je pristala tek nakon što joj se tijelo promijenilo od dvije trudnoće i porođaja. Do sad je ona povećala grudi, imala je i liposukciju, podigla je zadnjicu, operacijom je oblikovala svoj struk, isto tako je koristila i botoks, napunila je obraze i usne.

Iako to ona nije dopuštala kad je bila mlađa, sada ide po nož kad god joj to suprug savjetuje zbog toga što tvrdi kako se osjeća puno sretnije zbog svog izgleda.

“Phillip voli da uređuje svoje sportske automobile, namještaj, a posebno mene. Nakon što sam rodila dvoje djece, odlučila sam da mu dopustim da me sredi kako želi”, kaže Anna.

Ujedno mu je supruga i hodajuća reklama za njegov posao u plastičnoj hirurgiji u miamiju.

“Uvijek kažem pacijentima, ukoliko želite znati koliko sam dobar hirurg, samo pogledajte moju suprugu. Anna je itekako blizu savršenosti”, kaže on.

Preporučeno