Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja, sultana Muhameda V od Kelantana opet je u fokusu svih svjetskih tabloida.

Bivši kralj ni danas sina ne želi da prizna, a evo kako mali Leon danas izgleda. Njihov odnos je bio šokantan od samog starta, počevši od 24. godišnje razlike u godinama preko kulturoloških suprotnosti, ali sve je bilo kratkog vijeka, samo par mjeseci kasnije ova ljubav je pukla, a Muhamed je otišao toliko daleko da tvrdi kako sinčić Leon kojeg su dobili u toku braka nije njegov.

Danas Leon ima 20 mjeseci, a bliski prijatelji Muhameda kažu da, iako zvanično sina ne priznaje, ustvari je, sudeći po tome što govori bliskim ljudima, ponosan na ovog dječačića. I ne samo to, Oksani je poručio da zabrani Leonu da jede svinjetinu, što ukazuje na to da ipak možda planira da Leona ipak prizna za svog sina. Svojim prijateljima isto tako ponekad pošalje sliku Leona uz komentar da je “najslađi dječak na svijetu”.

Sada je ova 27. godišnja ljepotica nedavno riješila da progovori o svemu, te je iznijela brojne gnusne detalje njihovog odnosa.

Između ostalog ona se prisjetila i neprijatnog iskustva samo dva dana poslije vjenčanja, tada je sultanu zazvonio telefon, a na ekranu mu je pisalo Bob.

“Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju naše sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona zapravo njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se ja javljam na njegov telefon”, ispričala je Oksana, koja je dodala da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno