Prije ovoga svi smo se pitali zašto Oliver Dragojević od 1991. godine nije pjevao u Srbiji, a sada nakon onoga što nam je rekla udovica Vesna Dragojević, svima će nam biti jasno. Oliver Dragojević obećao je pred njom da više nikada neće pjevati u Srbiji, a sada napokon znamo i zašto.

Umjetnik kao Oliver Dragojević, punio je dvorane širom svijeta, Pariz, Tokijo, New York, Moskva, a o Balkanu da ne pričamo. Vesna nam je ispričala jednu kratku priču koja u potpunosti objašnjava Oliverovu izjavu. Kako ona kaže Oliver nikada nije ništa grubo rekao o nikome, i stvarno je držao do svoje riječi uvijek. Kada je počeo rat njeni roditelji i njena sestra su došli u Split kod njih.

Njen otac je ispričao kako je vidio kako gori brod zvani Kopakabana. Taj brod je njen otac počeo praviti za nju kada je ona krenula u osnovnu, i tada je bio već dug 10 metara. Oliver je gledao njenog oca kako plače, jeca i vrišti od bolova i ljutnje. U tom trenutku Oliver ga je gledao kako pati. Usprkos tome što je dugi niz godina on tamo pjevao, i uživao mnogo puta u tome, Oliver ga je u tom trenutku samo pogledao i rekao mu da se ne nervira, i tada mu obećao da nikada više neće pjevati tamo, ako će mu od toga biti lakše. To je jedino što je ikada Oliver rekao u vezi toga, i to je ostalo od tada do njegove smrti, jer kako i Vesna kaže. Oliver je bio uvijek čovjek od riječi.

Pogledajte i sami intervju sa Vesnom.

 

Preporučeno
Loading..