Vjerujemo da vas je nekada uhvatila želja za večernjim grickalicama, ali baš i niste bili sigurni koliko je to dobra ideja.

U svakom slučaju, nema potrebe da se odričete sitnih zadovoljstava, posebno ako su zdravi. Ove grickalice možete da jedete i uveče, bez bojazni da ćete pokvariti liniju.

Krekeri i nemasni sir
Znamo da je teško suzdržati se na par zalogaja, ali ako uzmete do pet krekera i komad nemasnog sira, a onda i čašu limunade, to će biti sasvim dovoljno da vas zasiti, a o kalorijama ne treba da brineš, zbog toga što sigurno ne prelaze preporučenih 200.

Kokice
Same po sebi, kokice nisu puno kalorične, nego ih ljudi prelivaju raznim dodacima, previše stavljaju soli i tome slično, pa ono što bi trebalo da bude posno, postane samo izvor gojenja. Slobodno napravite jednu zdjelicu kokica, ali nemojte pretjerivati sa dodacima.

Zapečeno povrće
Znamo da ste sada najvjerovatnije prevrnuli očima, ali ovo će biti siguno jedna od omiljenih noćnih grickalica. Potrebno je samo da isjeckate na štapiće mrkvu, kelerabu i drugo površe koje imate u svojoj kući. stavite ga na pek papir, prelijte sa malo ulja i po želji pospote susamom. Zapecite sve u rerni i uživajte u najljepšim grickalicama koje su zdrave.

Sa ovim grickalicama se nećete udebljati, a zasitit ćete se vrlo lako i brzo, najbolje je od svega što su zdrave za vaš organizam tako da ćete iz zabave unositi zdravlje i jačati imunitet.

Preporučeno