Zadruga je id alje jedan od najgledanijih rijaliti programa na prostoru čitavog Balkana. Svi su ovih dana ako ne uz vijesti o korona virusu, onda definitivno uz zadrugu na njihovim televizorima. Jučer je sve one koji prate ovo rijaliti takmičenje iznenadila jedna jako tužna vijest. Tako je čitavu scenu na Balkanu uzdrmala ova tužna i bolna informacija, a to je da je preminula Makedonska ljepotica Jelena Filipovikj. Ovu je vijest na svom Insta storiju objavila popurna pjevačica i pobjednica prve sezone rijalitija “Zadruga”.

Čim se saznala ova tužna vijest u kući u kojoj borave zadrugari, oni su se odmah oprostili od nje uz jako dirljive poruke. Svi su ostali u velikom šoku nakon što ih je napustila ova Makedonska ljepotica, i manekenke pred kojom je bila jako svijetla budućnost. Za sada je Zadruga osigurala format 2 sezone koje su gotove, u čijoj je prvoj sezoni pobijedila popularna Kija Kockar, dok je u drugoj pobjedu odnijela kontroverzna Luna Đogani. U trećoj sezoni se još uvijek ne nazire favorit za pobjednika. Jako je rano pričati o tom dijelu takmičenja.

Mnogi su doživljavali Miljanu Kulić kao prvu favortitkinju, međutim ona je napustila rijaliti program, pa je stoga ova teorija pala u vodu. Luna Đogani se za mnogo velike pare ponovo vratil u Zadrugu na sam nagovor Željka Mitrovića. Međutim zbog trenutne situacije koje se dešava u kući, ona trenutno puca po šavovima. Šta će se desiti do samog kraja, to niko ne može reći, ali ono što je za sad sigurno jeste da će ova sezona biti još uzbudljivija i napetija od prethodnih.

Preporučeno