Darko Lazić je jedan od najpopularnijih estradnih pjevača, a u zadnjih godinu dana se o njemu puno pisalo u domaćim medijima. Naime, krajem prošle godine, pjevač je doživio tešku saobraćajnu nesreću poslije koje je bio i u komi, ali se zaista teško oporavio od svega toga što je doživio. Kako god, najveću motivaciju mu je pružila njegova zaručnica, Marina Gagić koja mu je tad saopštila da je trudna i da će ona i Darko da postanu roditelji.

Tako je i bilo, a prije par mjeseci je Marina na svijet donijela zdravog dječaka kojem su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksej. Darko je priznao da je dječak nešto posebno u njegovom životu, da je to nešto oko čega će se svaki otac složiti, a mnogi su mu zamjerili to poređenje, kako on iz svog prvog braka sa Anom Sević ima petogodišnju kćerku koja se zove Lorena. Kako god, ovih dana su ga novinari upitali da li uskoro želi da ima drugo dijete sa Marinom Gagić, a on je nasmijao sve redom svojim duhovitim odgovorom.

Naime, odlučio je da otkrije neke detalje koji se tiče njegove i Marinine intime, pa je tako priznao da nema odnose svakog dana, te je i novinare upitao da li im on uopšte izgleda kao tip osobe koja ima tu “privilegiju”. Našalio se da, da je takva situacija, da bi vjerovatno davno slomio kuk. Komentari su dolazili sa svih strana, a očigledno je da su se njegovi pravi fanovi u svakom slučaju nasmijali na ovu izjavu.

Baš se pitamo koja je bila Marinina reakcija na to što njen zaručnik otkriva njihove tajne iza zatvorenih vrata. Šta vi mislite?

Preporučeno
Loading..