U poznatoj emisiji Amidži šou, sinoć je voditelj Ognjen Amidžić ugostio bivšu zadrugarku Anu Korać koja je odlučila da poslije raskida sa Davidom Dragojevićem prvi put javno progovori o svemu šta je prouzrokovalo krah njihove ljubavi.

Ognjen je pokrenuo igru Šta bi radije, a njegovi raznoliki gosti su imali zanimljive odgovore.

– Šta bi radije? Da se ne vidiš i ne čuješ nikad sa Davidom ili sa Sorajom? – glasilo je pitanje.

– Ja sam raskinula sa Davidom, nemam ni slike, kao što znate, sve sam to obrisala – rekla je Ana, pa nastavila:

– U zadnje vrijeme smo imali neke svađice i desilo se nešto gdje smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi to išlo. Nešto se desilo i ja sam tada raskinula. Desilo se nešto što je on uradio a nije lijepo, ja sam dobila glasovne poruke i poruke gdje je pričao i pisao baš o meni. Sa mojom drugaricom je razmijenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka riješila da nas dvoje prekinemo. Ja sam kazala da ću biti uz njega i sve, ali poslije toga što se desilo, ništa više. Nemam više ni njegov broj ni ništa i ne treba mi. Lijepo je počelo, tako glupo se završilo, tako da svako treba da ide svojim putem.

Danas se David oglasio na društvenoj mreži Instagram, gdje je u Instastory objavio poruku njegovog zadovoljnog klijenta od prije tri mjeseca, ne mareći za ono što je Ana sinoć govorila u emisiji.

Preporučeno