Prema saznanju Kurira, Nada Obrić je ponovo operisana. Ona se trenutno nalazi u Beču gdje je bila na četvrtoj operaciji.

Pored toga što je do sad držao vedar duh, prilikom razgovara s njom, jasno je bilo da je uplašena. Pjevačica je potvrdila sljedeća saznanja.

-Tačno je, nažalost, sada sam u Beču, i znala sam i za bolje dane. Sada trebam krenuti i na hemioterapiju, pa ćemo se čuti kada stignem u Beograd. Hvala svima- izjavila je ovo pomalo neraspoloženo, tali se svim snagama trudila da ipak bude jaka kao i što je uvijek bila.

Nakon pitanja da li je ponovo morala da ide na operaciju zbog problema sa karcinomom na bešici, ona je odgovorila da jeste.

Ona je sada u Austriji kod svoje kćerke Itane. Ona ju je odvela kod najboljih doktora na jednu privatnu kliniku gdje vode brigu o pjevačici. Prije malo manje od godinu dana Nada je bila na operaciji gdje je operisala karcinom na bešici u KBC “Bježanijska kosa”. Imala je dsota sreće što je problem uočila na vrijeme. Ali, to joj nije bio prvi put da se susreće sa tom dijagnozom, ali je uprkos svemu tome i dalje vjerovala da će ozdraviti.

-Nikada nije pametno da se igra sa bolešću, ona ne bira ni vrijeme ni profesiju, svakom može da se desi i zato treba ići redovno kod doktora. I ako se nađemo u situaciji da nas život opomene i uspijemo sve to da preživimo kao ja, i dalje treba voditi brigu.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE. 

Preporučeno