Kada je riječ o svijetu showbizza, svi smo mi svjesni da tu veliku ulogu igra i nečiji izgled, koji itekako može da diktira to da li ćete sutra biti poznati ili baš i ne.

Kako god, ponekad neke pjevačice zaista nemaju mjeru kada su u pitanju estetske korekcije njihovog tijela, pa naprave neke odluke koje im niko nikad ne bi preporučio i postignu efekat koji je sve, samo ne ono čemu su se one nadale i ono što su priželjkivale.

Možda se neki oko ovoga neće složiti, ali pjevačica za koju često znaju reći da je zaista pretjerala sa svojim plastičnim operacijama jeste Emina Jahović, te mnogi misle da je ona u potpunosti izmijenila obrazac svoje ljepote sa ovim silnim korekcijama i operacijama.

Ipak, ono što je fascinantno jeste što se Emina uopšte ne stidi toga kako je prije izgledala, a inače je to nešto što poznate ličnosti kriju od svojih fanova, kako bi izgledale što bolje u njihovih očima, ali očigledno je da Emina nije jedna od većine, te da je nije briga šta će drugi da misle o njoj, sve dok je njoj lijepo u životu i dok radi ono što želi.

Upravo zbog toga ju je od loših komentara branila njena armija fanova, koju je Emina uvijek imala iza sebe, a očigledno je da situacija ni sad nije nešto naročito drugačija, te da će uvijek biti tu neko ko će biti spreman da je brani od svih kritika, bez obzira kakve iste da budu i na što se odnosile.

 

Preporučeno
Loading..