Kada je riječ o estradnim pjevačicama i pjevačima, činjenica je da oni svi imaju mnogo više posla tokom ljetne sezone, te da uglavnom većina tada ima neke turneje po ljetovalištima i plažama koje su tada pune mladih ljudi koji su željni dobrog provoda. Kako god, ima i onih koji sebi slobodno mogu priuštiti i odmore u toj sezoni, a među njima je i Lepa Brena koja je u godinama koje je provela dosad na sceni napravila karijeru i zaradila bogatstvo.

Sada ona i njena porodica mogu da uživaju u potpuno lagodnom životu, a i ona i njen muž su toga svjesni, pa su tako odgodili sve obaveze ovog ljeta, te uživaju u crnogorskom primorju. Svake godine provode dosta vremena na svom luksuznom brodu, a ništa drugačije nije ni ove godine. Ovih dana su došli kod svojih prijatelja koji inače imaju vilu na obali mora i privatnu plažu u Bokokotorskom zalivu.

Mediji su uhvatili Brenu dok je uživala u moru i suncu u jednodijelnom kupaćem kostimu, a dok je ona šetala plažom, oni su napravili nekoliko fotografija koje su svima još jednom dokazale da se ona odlično drži bez obzira na to što je iza nje 58. rođendana.

Uvijek je važila za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj muzičkoj sceni i u cijeloj Jugoslaviji, te izgleda da se ni pod stare dane ništa neće promijeniti po tom pitanju. Očigledno je da ona svoj izgled ne prepušta slučaju, pa joj tako danas mogu da pozavide i žene koje su duplo mlađe od nje.

Preporučeno
Loading..