Neda Ukraden je jedna od pjevačica koje su već dugi niz godina prisutne na domaćoj sceni, pa se samim tim može da je u prethodnih nekoliko decenija Neda izgradila karijeru kakva se rijetko viđa na našoj domaćoj sceni. Ipak, ono što je još jako zanimljivo jeste što niko ne može da povjeruje da se Neda Ukraden i dalje tako dobro drži, s obzirom da je pjevačica proslavila i svoj 68. rođendan.

Kad god se pojavi negdje u javnosti, uvijek je vrhunski dotjerana, a svoju vitku liniju nikad nije prepuštala slučaju, te kaže da je to sve produkt napornih setova vježbanja, ali i strogo kontroliranog režima ishrane. Kako god, sve su to male žrtve kada shvatite da je to žena koja korača sedmom decenijom, a koja izgleda bolje nego većina estradnih pjevačica koje pripadaju mnogo mlađim generacijama nego što je to Nedina.

Neda Ukraden ima običaj da svake godine zajedno sa članovima svoje porodice ode na ljetovanje u kuću koju imaju u Lepetanam, u Boki Kotorskoj, koja je u njenom vlasništvu već nekoliko godina. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine, pa se tako Neda zajedno sa svojim unucima odlučila odmoriti i opustiit u ovoj oazi mira na kojoj joj zaista zavidimo.

Iskoristila je ove tople ljetne dane da ponovo obuče i kupaći kostim, a još jednom je uspjela da sve obori s nogu time kako izgleda. Rado bismo čuli i vaše mišljenje, te da li ste i vi jednako fascinirani time kako naša domaća pjevačica izgleda kada je u bikiniju.

Preporučeno
Loading..