Ovih dana svi u regionu su pisali o Siniši Mihajloviću, treneru Bolonje i fudbalskoj legendi koja je u subotu popodne podijelila vijest o tome da je saznao da boluje od akutne leukemije, te da se od njega traži da što prije počne sa terapijom koja će ta potraje i da bude naporna, pa je tako poručio svom klubu da u svakom slučaju razumiju njihovu potrebu da pronađu drugog trenera za momčad koja se upravo nalazi u predsezoni.

Ipak, odmah se oglasio i sportski direktor ovog kluba, koji je bio odlučan oko toga da je Siniša nezamjenjiv, te da on ostaje na mjestu trenera ovog tima bez obzira na sve. Dalje je naglasio da zna da je Mihajlović izuzetno snažan, te da će prebroditi svaku prepreku koja se nađe na njegovom putu, a njegov klub mu neće okrenuti leđa nakon svega što je on uradio za njih, zaključili su iz stručnog štaba.

Ipak, nisu svi bili tako puni podrške za Mihajlovića, te su na društvenim mrežama ubrzo osvanuli brojni komentari koje su ostavljali uglavnom Hrvati, a koji nisu bili sretni time kakvu je Mihajlović podršku dobio u svijetu nogometa.

Kako god, naravno da je bilo i onih koji su reagovali kao i svaka razumna ljudska osoba, te poželjeli Mihajloviću da se što prije oporavi, a njegovoj porodici da se drže zajedno u ovim teškim trenucima koji su pred njima. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji, te o komentarima koje ste imali priliku da pročitate u našem današnjem članku?

Preporučeno
Loading..