Vesna Dragojević, evo već treću godinu za redom je bez supruga Olivera, koji je nakon duge i teške bolesti preminuo. Iza njega je ostalo jako puno lepih pesama, ali i uspomena za suprugu Vesnu. Ona je putovala autobusom svaki dan u Split, da se vide, a na kraju joj je Oliver rekao, da se venčaju a ona je odmah prisala na to. “Kad smo se mi oženili on je još svirao samo vikendima, ja sam još četiri godine radila u bolnici.

Živjeli smo od moje plaće, ja sam mislila da ću mirovinu dočekati u bolnici, a da će on tamburati vikendima. Trebalo je 3,4 albuma snimiti u roku 5, 6 godina da bi eventualno počeo raditi koncerte i onda je tako krenulo” – priznala je. Da je živ, danas bi proslavili 48 godina braka, a imali su dogovor da za 50 godina braka odu u Las Vegas i da se venčaju, ali će Vesna ispoštovati obežanje, te će otići u grad kocke sama.

Međutim, Vesna mu je oprostila i aferu koju je početkom 80 imao sa Brankom Marić Muti, koja je u svoje vreme bila popularna manekenka:”Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti – rekla je svojevremeno Vesna.

Međutim, Oliver je uvek bio tvrdoglav, i nikada nije hteo da javno prizna da je varao Vesnu:” Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije – rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Preporučeno