Neke ljubavne priče zaista znaju kako da nas obore s nogu, a mi vam u našem današnjem članku donosimo jednu takvu za koju ste dosad možda samo čuli na filmovima.

Jedan od čuvenih glumačkih parova u regionu, Olda Odanović i Dragan Petrović Pele iza sebe imaju skladan brak koji njeguju već trideset godina, a kao krunu svoje ljubavi doživljavaju svoju djecu, kćerku Lenku i sina Jakoba. U više navrata su svi pitali popularni par koja je tajna njihove ljubavi, a Olga kaže da su oni jedan posve običan par, naravno ako se izostavi činjenica kako su započeli tu svoju vezu.

Naime, čuveni Pele i njegova supruga su se upoznali kada su radili na diplomskoj predstavi Nenada Purića, koja se zvala “Groblje automobila“, a njih dvoje su dotad znali jedno drugo, ali se nikad nisu družili dok nisu trebali da na sceni tumače uloge muža i žene. Prvi kontakt im je bio posve neobičan, naime jednom je Olga došla ranije na generalne probe, gdje je bio samo Pele i iz čista mira joj je rekao da će on nju oženiti.

Bila je u šoku, a već tog dana on je insistirao da je otprati do kuće. Nije ga uspjela odgovoriti od njegove ideje da svrati kod nje, pa su tako tog dana dugo sjedili i samo pričali o svemu. Nakon samo dva dana, Pele se uselio kod nje i počeli su svoj zajednički život, a tek nakon nekoliko godina, odlučili su da se vjenčaju, a na vjenčanju su bili samo oni i njihovi kumovi.