Rijaliti programi su već godinama unazad izuzetno popularni u našem regionu, a iako su danas Parovi i Zadruga najpopularniji, nekoliko godina ranije je rijaliti program “Veliki brat” bio taj koji je mamio pažnju gledatelja na našim prostorima. Jedna od najpoznatijih učesnica, a u svakom slučaju i pobjednica šeste sezone jeste Marijana Čvrljak koje se većina sjeća po tome što je pred kamerama prevarila svog supruga Ivana Čvrljka, sa kojim je imala kćerku.

Nakon toga se razvela od njega, te se udala za svog novog partnera kojeg je upoznala i s kojim se zbližila u rijalitiju, za Nikolu Nemeševića Nemeša. Bili su jako skladan par, a iako su svi mislili da je riječ o pravoj ljubavi, na kraju su se ipak razveli. Nije trebalo dugo da Marijana pronađe novu ljubav, pa je tako kasnije počela da dijeli fotografije sa Tomislavom Grizeljom Grickom, koji je inače konobar.

Ovih dana se on na svojim nalozima na društvenim mrežama pohvalio jednom zajedničkom fotografijom, a u opisu je napisao “moja žena i ja, prijatelja dva”, pa su se mnogi zapitali da li su se Tomislav i Marijana u međuvremenu uzeli. Ostaje da vidimo da li će njihova ljubav da potraje ili je ipak riječ o privremenoj avanturi.

Oni se nisu oglašavali po pitanju glasina da su u braku, kako inače nemaju tendenciju da dijele šta se dešava u njihovim privatnim životima. Šta vi inače mislite o njima kao paru, da li vam ovaj Slavonac i ova Dalmatinka idu zajedno ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..