Ukoliko osjećate da bi za vas mnogo bolje bilo kada biste izgubili nekoliko kilograma koji su vam u višku ove sezone, onda ste došli na pravo mjesto, kako vam u našem današnjem članku donosimo recept koji ćete početi da obožavate poslije prvih rezultata.

Postoje razni recepti za brojne napitke koji mogu da potaknu rad vašeg probavnog sistema i vaš metabolizam, a dok se neki od njih piju ujutru na prazan želudac, mi vam donosimo jedan koji je nešto drugačiji po tom pitanju. Naime, za njega se preporučuje da ga konzumirate pred spavanje, kako tada ima najbolja dejstva po vaše tijelo.

Ono o čemu trebate voditi računa jeste da ako već pijete ovaj napitak, da večerate najkasnije u šest sati, kako biste pomogli svom organizmu da na pravi način nastaviti variti hranu koju ste vi unijeli u toku dana. Prvi rezultati će odmah da budu vidljivi, ali naravno, kao i sa svakim drugim receptom, bit ćete sve više oduševljeni što ga duže koristite.

Ono što vam je potrebno jeste pola cijeđenog limuna, te jedna mala kašika isjeckanog peršuna, zatim malo cimeta, pola male kašike sirćeta, dva i po decilitra vode i jedna mala kašika meda. Sve ove sastojke pomiješajte i popijte navečer, a ponekad vam on može i u potpunosti zamijeniti večeru. Osim što će kilogrami naprosto da se tope sa vašeg tijela, budite sigurni da ćete primjetiti i da će vremenom vaš imunološki sistem da ojača te da ćete se osjećati bolje i energičnije u poređenju s tim kako ste se prije osjećali.