Ovih dana su svi mediji u regionu pisali o Jeleni Karleuši i situaciji koja se dogodila na grobu njene majke, Divne Karleuše kada je primjetila da je jedan fotoreporter pratio i da je slikao na tom mjestu.

Tada je Jelena reagovala burnije nego ikad ranije, pa je fizički napala, vrijeđala i pljuvala po fotoreporteru, koji je sve što se tada izdešavalo zabilježio svojom kamerom. On je podnio krivičnu prijavu protiv nje, a sada su i druge javne ličnosti odlučile da počnu da komentarišu te nedavne događaje koji su uzburkali javnost.

Vedrana Rudan je imala komentar na sve to, koji je bio poprilično brutalan, a ona je Karleuši poručila da ako već želi da bude javna ličnost, da treba da ima na umu da je to isto i kada posjećuje grob svoje majke, te da se poslije decenija koje je provela na sceni trebala da nauči kako da se nosi sa pritiskom javnosti.

Vedrana joj je poručila da ona očigledno misli da se javna osoba može biti samo na javnim manifestacijama, a da se inače smije ponašati kako god poželi i kako to njoj odgovara. Na kraju joj je rekla da ode u manastir ako već ne želi da je iko snima. Ipak, njeno mišljenje su osudili ljudi na društvenim mrežama, kako su mišljenja i tamo podijeljena, te dok neki smatraju da je Karleuša ovaj put prevršila svaku mjeru, ima i onih koji smatraju da je groblje jedno od mjesta gdje bi svako trebao da ima priliku da tuguje u miru. Da li se slažete?

Preporučeno
Loading..