Danas pišemo o Dijani Đoković, majci od Novaka Đokovića koja je otkrila svoje pravo ime. Roditelji Novaka Đokovića dugo su sve ulagali u najstarijeg sina i bili mu najveća podrška na početku teniske karijeere, a Nole nikada nije zaboravio da istakne klila je njihova žrtva bila. I dok ga je otac pratio na brojne turnire i bio prisutan u medijima tokomm cele njegove karijere, a majka dijana je bila ta koja se uvek državala po strani.

U poslednje vreme, ipak Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka. Ali, tokom gostovanja u emisiji Balkanska ulica Dijana i Srđan po prvi put govorili su više o sebi, pa je tada tajna Dijane Đoković izašla na videlo.

Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije kristila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro sprko ime, Milica.

Međutim, dijana kaže da je to ime lepo ali da ne želi da je iko tako zove i da je u javnosti, ali i u privatno svog doma želi da ostane ono što je godinama bila, Dijana Đoković.

Preporučeno