Poslednjih godinu dana samo loše vesti možemo pročitati, kako u svetu tako i kod nas. Dobre i lepe vesti su postale prava retkost na našim prostorima, tako da svaki dan imamo priliku da pročitamo neku lošu vest. Svedoci smo da nas je u poslednjoj godini dana napustilo mnogo poznatih i nama najmilijih osoba, što od zaraze korona virusa tako i od drugih bolesti, i starosti.

Pre sedam dana cela Srbija je ostala u neverici, kada je kao bomba odjeknula vest u medijima da je poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić nas napustio u 68. godini života u Beogradu. On je kkako smo posle saznali dugo vremena mučio bitku sa teškom bolesti, ali njegova želja je bila da niko od njegove porodice ne otrkije da je on teško bolestan. Samo se njegov sin Nikola nekoliko dana pre njegove smrti oglasio i rekao kako se njegov otac nalazi u jako teškom stanju i da je u bolnici. Posle smo saznali da je imao r a k pankreasa koji mu je na kraju oduzeo život.

Sada još jedna tužna vest koja je objavljena na društvenoj mreži Facebook, to jeste na jednoj stranici. Naime, novosadski glumac, pesnik i muzičar, Nebojša Petrović je umro jučer, navodno od posledice smrzavanja na klupi u Novom Safu. Tužna vest objavjena je na fajsbuk stranici “kuhinja solidarnosti NS”.

“Juče nas je napustio Nebojša, glumac, pesnik, muzičar. Imao je 50 godina. Poslednjih godina živeo je na ulici. Preminuo je od smrzavanja, na klupi u centru Novog Sada, na Trifkovićevom trgU.”, napisano je između ostalog u objavi.

Preporučeno