Sada već bivša učesnica rijaliti programa i pjevačica Luna Đogani uživa u blagoslovljenom stanju.

Trenutno se Luna nalazi u petom mjesecu trudnoću, a po njenom stomaku moglo bi se reći da beba napreduje baš onako kako treba.

Luna nerijetko sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, preko svog profila kači najljepše momente iz svog svakodnevnog života, a ovog puta nije uspjela da odoli svom odrazu u ogledalu. Dakle, ova buduća mama je napravila kratak video snimak tako što je pozirala ispred ogledala, i ponosno pokazivala svoj sada već veliki stomak.

– Ne mogu da spavam večeras, stajalo je u klipu.

Moramo podsjetiti da je Luna po završetku treće sezone rijaliti šoa Zadruga, započela zajednički život sa Markom Miljkovićem, sa kojim danas čeka i bebu. Marko je Lunu zaprosio šestog septembra prošle godine, a vijest da će po prvi put postati roditelji ih je zatekla krajem prošle godine.

Luna i Marko sada čekaju djevojčicu kojoj će dati ime Mia. Nakon što su saznali da je trudna cijela njena porodica je izgladila odnose. Anabela Atijas je posebno sretna što će njena prva kćerka postati mama i oduševljeno je govorila o tome kako bi voljela da je njena unuka zove baka Bela.

Iako ovo njih dvoje nisu očekivali, usrećilo ih je jako, pa sada sa nestrpljenjem očekuju svoje prvo dijete. Kako kaže sama Luna, uvijek je htjela da ima djevojčicu, a Marko se nadao dječaku, ovog puta želja se ispunila njoj.

Preporučeno