Poznata pjevačica Aleksandra Prijović je postala majka prije samo osamnaest mjeseci.

Kao što kod većine žena tijelo nakon poroda bude skroz drugačije i nakon čega se neke žene nikada ne mogu vratiti na staro, kod Aleksandre je drugačije. Ona je ovog ljeta pokazala svoju savršenu liniju i to sa ponosom jer je prije samo osamnaest mjeseci postala majka.

Ona je objavila snimak na kojem pjeva na svom Instagram profilu. U prvom planu i ono što je svima prvo zapalo za oko jesu njene grudi, i vjerujemo da od njih muškarci ne mogu da odvoje oči.

Pored toga je rekla da je ona jako sretna i ponosna, jer njen sin Aleksandar puni osamnaest mjeseci.

Ona je u opisu fotografije napisala sljedeće:

– Danas je moj život napunio osamnaest mjeseci. Vllim te, srećo moja. Živojinovići su odlučili i da naprave malo slavlje povodom rođendana malog Aleksandra, pa su se toj zabavi pridružile i kolegem izneđu ostalih i Sale Tropiko.

Lijepo je vidjeti ovakav odnos između majke i dijeta. Aleksandra redovno putem društvenih mreža pokazuje koliko voli svog sina kojem posvećuje razne statuse. A pored toga, i ona je za pohvaliti kada je riječ o njenom izgledu. Ona se smatrala za jednu od najljepših i najatraktivnijih pjevačica, međutim nakon poroda se to moglo jako brzo da promjeni. Ali ona to nije dopustila pa joj porod sa tijelom nije uradio ništa loše i ona izgleda savršeno, pa čak i isto kao i prije samog poroda.

Preporučeno