Jedan od najpoznatijih kantautora Đorđe Balašević je preminuo 19. februara u 67. godini života.

Od Balaševića se oprostio cijeli region, cijela bivša država, pa tako i brojne poznate ličnosti putem društvenih mreža su se oprostile od njega. Ali, Arkanov sin Veljko Ražnatović je imao skroz drugačije mišljenje od svih njih.

Naime, na društvenoj mreži Instagram on je objavio snimak, na kojem je napisao sljedeće:

“Svi Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo uvijek! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci za sve i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen i ama baš nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio na ovom konceru? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko vi faca imate”, napisao je Veljko sinoć.

Za razliku od ovog sina, majka Veljka Ražnatovića, Ceca Ražnatović je putem društvene mreže Instagram ostavila dirljivu poruku za Đorđa Balaševića.

Pjevačica je na svom Instagram profilu na storiju na dan kada je Balašević preminuo objavila fotografiju uz koju je napisala sljedeće:

“Jedini panonski mornaru, plovi po mirnim morima carstva nebeskog. Počivaj u miru veliki pjesniče”, pisalo je na fotografiji.

Za razliku od Cece koja se nije nadovezala na Veljkovu izjavu, Jelena je bila ta koja je na svaki mogući način osudila Veljkovo mišljenje i to sa jakim argumentima koji na najbolji način pokazuju da je Veljkova izjava potpuno pogrešna.

Preporučeno