19. februara ovaj svijet je napustio poznati kantautor Đorđe Balašević u 67. godini života.

Ova vijest je pogodila cijeli region, pa su se svi na razne načine opraštali od ovog velikana.

Kontra od svih njih je bio Veljko Ražnatović, Arkanov sin koji je digao pravu buru u medijima kada je napisao sraman tekst o sada preminulo Balaševiću.

Objavio je video na kojem je napisao sljedeće:

“Mi svi Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas niko ne poštuje, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko kako stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen i nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio ovdje? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko to faca imate”, napisao je Veljko.

Poslije svih napda svakog medija u regionu, Veljko se danas opet oglasio.

On je prozvao sve medije kako su dvolični, te da se nikada neće dodvoravati izdajnicima njegove države.

“O ovog dvoličnosti pričam braćo Srbi. Mnogo brzo zaboravljate. Danas sam u Kuriru ja prostak koji jednu uvredljivu riječ nisam izgovorio, samo se nikada za života neću dodvoravati izdajnicima Srbije. A evo vam ko je imao šta lijepo da napiše svojevremeno”.

Osim svih medija koji su ga prozvali, prva koja se oglasila je bila pjevačica Jelena Karleuša, koja ga je osudila najviše moguće zbog skrnavljenja imena Đorđa Balaševića.

Preporučeno