Do sada smo već par puta pisali o tome koliko je zapravo Željko Mitrović vezan za svoju decu. Kada nu je sin pre 12 godina pregazio devojku u centru beograda, a on je uspeo da sredi da ostanu u kućnom pritvoru samo 8 meseci sa nanogicom, onda vam je moglo biti jasno koliko je samo moćan čovek. Tada je navukao na sebe bes cele Srbije, ali šta da se radi, kada je već tada bio jedan od moćnijih ljudi u celoj Srbiji.

I danas također, kada mu se sin oženio, odselio te je dobio i dete, on je svu svoju ljubav prebacio na ćerku Kristinu, koja je donedavno bila u vezi sa ruskim milijarderom Ilijom. Provodili su zajedno jako puno vremena, a čak je sa Željkom bio i u Parizu, i činilo se da je svadba pred vratima, ali je Ilija naprasno prekinuo pred samu Novu godinu.

Kristina je jako teško prebolela ovaj raskid, a neki njeni statusi na Instagramu samo pokazuju koliko joj sve teško pada. Međutim, život mora da ide dalje, a mi se danas podsećamo njene veze sa jednim srpskim pevačem, Igorom Lazarevićem, samo što on to nikadaa nije hteo da prizna javno, iza saamo sebi nekih znanih razloga.

Ona je tada radila na Pinku dečiju emisiju, a on je bio učesnik Pinkovih zvezdica, i ljubav se jednostavno desila. Objavljivali su jako veliki broj fotki na instagramu, koje su skupila jako puno lajkova, međutim, sve je to sada prošlost:”Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe – rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Preporučeno