Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o nekim zaista nevjerovatnim životnim pričama, a jako često su glavne uloge u takvim pričama imali kućni ljubimci koji su u pravim trenucima pokazali odanost prema svojim ljudima i promijenili su njihove živote. Jednu takvu priču vam donosimo i u našem današnjem članku, a možete biti sigurni u to da vas ovo neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, nadzorna kamera koja se nalazila u jednom dvorištu porodične kuće je snimila pravu dramu koja se dogodila ispred ulaznih vrata. Dva psa su uživala u dvorištu, a onda se tu odjednom pojavila kobra koja je ušla u dvorište i krenula prema kući gdje se nalazila sama dadilja koja je čuvala bebu. Ipak, nije ni slutila da će naići na dva odana čuvara koji su bili spremni da je pod svaku cijenu spriječe u njenom naumu.

Dva porodična psa, Moksi i Moli su bili odlučni u tome da neprijatelju  ne dopuste da napakosti njihovim ljudima. Napali su je, ali nažalost, jedan pas je odmah uginuo kada je zmija uzvratila napad. Drugi pas se borio neustrašivo, ali je na kraju ostao slijep zbog ozljeda koje mu je zmija nanijela.

U nastavku vam donosimo video prilog koji je zabilježila nadzorna kamera, a koji je rasplakao mnoge širom društvenih mreža. Pogledajte kako je to izgledalo, a mi vam garantujemo da ćete se sigurno i vi potresti nakon što vidite sve ovo. Pišite nam kako ste se osjećali zbog ovoga u komentarima ispod našeg današnjeg članka i ispod ovog videa.

Preporučeno
Loading..