Jovana i Željko Joksimović danas slave jednu od tri godišnjice braka.

Dakle, Jovana je podijelila ovu uspomenu na svom Instagramu i napisala je na engleskom Sretno uz emotikone srca.

Inače, ova poznata voditeljka i pjevač slave jednu od trigodišnjice koje su 20. januara, drugog februara i 14. septembra. Naime, 20. januara su njih dvoje u tjanosti izgovorili sudbonosno DA na Maldivima, a samo nekoliko dana kasnije, tačnije, drugog januara, ozvaničili su i građanski brak za koji se ispostavilo da je nevažeći, a onda su se pred Bogom zakleli na vječnu ljubav jedno drugom 14. septembra 2014. godine u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Kako je Jovana već ranije pričala, Željko joj na početku nije nikako bio simpatičan, a danas prosto ne mogu zamisliti život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično jedno drugom pružaju.

– Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sjećam se da sam kazala: „Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi nikako nije simpatičan”, sve ostalo je postalo legenda. Tada sam prvi put vidjela Željka i bio je zaista sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put vidio s leđa i da je pitao ko je ova djevojka, i tada smo se prvi put zapravo i upoznali – prepričavala je Jovana taj sudbonosni susret.

A ni Željko nikada nije krio koliko mu je draga bitna u životu.

– Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju najveću sreću. Sretan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila jedini pravi izbor. Na početku nije djelovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i u svakom trenutku smo tu jedno za drugo.

Preporučeno